Champagne ontbijt aan huis laten bezorgen

Champagne ontbijt pakketten (vanaf 1 persoon)

Champagne ontbijt: de meest romantische start van de dag beleef je met een champagne ontbijt. Verras je partner, vriend, ouders of collega met een heerlijk vers ontbijt. Het ontbijt wordt in een luxe geschenkdoos bezorgd.

Alvorens het ontbijtpakket wordt afgegeven, schenkt een medewerker van de ontbijtservice hete koffie in afsluitbare bekers en zet het warm gekookt eitje in het eierdopje. Het ontbijtpakket is geschikt voor ontbijt op bed.  Dus met ontbijtservice haalt u het gemak en de luxe van een ontspannen ochtend in huis. 

Champagne ontbijt

Champagne ontbijt bestellen

Tevens is het mogelijk om bij alle ontbijtpakketten te kiezen voor levering in een ontbijtdoos of op een mooi houten dienblad. Om u helemaal van alle gemakken te voorzien, heeft u ook nog de mogelijkheid tot het meeleveren van servies.

De champagne onbijt pakketten zijn al vanaf één persoon te bestellen en kunnen als extra verassing worden uitgebreid met diverse cadeaus of een kinderontbijt. Al ontbijtjes worden de ochtend van bezorging vers voor u bereid en verpakt. Bezorging dagelijks in heel Nederland.

Het is mogelijk het ontbijt extra feestelijk te maken met diverse aanvullende producten, zoals champagne, bonbons, brownies, extra vlees/vis of een leuk kaartje met een persoonlijke tekst.